A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Онлайн-зустріч професійної спільноти вчителів суспільних дисциплін

Дата: 23.02.2024 17:13
Кількість переглядів: 8

22 лютого 2024 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти та молоді Зіньківської міської ради була організована онлайн-зустріч професійної спільноти вчителів суспільних дисциплін.

Педагоги ознайомились з досвідом роботи Боровик Світлани «Робота з обдарованими учнями через призму історико-краєзнавчих конференцій та конкурсів», Гарбуз Любові «Роль дидактичного ігрового інструментарію у розвитку історичних компетентностей учнів».

Ключовим було питання ознайомлення з модельними навчальними програмами та електронними версіями підручників з історії України та всесвітньої історії для 7 класу НУШ. Вчителі, маючи досвід роботи у 5 і 6 класах НУШ, предметно говорили про переваги і недоліки тих чи інших програм та підручників.

Гріненко Наталія зробила глибокий аналіз сильних і проблемних сторін вивчення історії у 5-6 класах. Вона звернула увагу на головні моменти при виборі модельних навчальних програм та підручників з історії України і всесвітньої історії для 7 класу Нової української школи.

Активну участь в обговоренні взяли Олефір Анатолій, Москаленко Сергій та інші члени професійної спільноти вчителів суспільних дисциплін.

Москаленко Сергій прокоментував навчально-методичний посібник Міністерства освіти і науки України «Як говорити з учнями про російсько-українську війну», який буде корисним не лише вчителям історії, а всім педагогічним працівникам.

Зустріч модерувала консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради Благадир Любов.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень