A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Онлайн-засідання професійної спільноти вчителів зарубіжної літератури

Дата: 22.02.2024 17:18
Кількість переглядів: 4

21 лютого 2024 року відбулося планове онлайн-засідання професійної спільноти вчителів зарубіжної літератури закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради.

На початку зібрання модератор спільноти Мотузка Валентина Петрівна підвела підсумки роботи за 2023 рік та ознайомила з планом на 2024 рік.

Захарова Ольга Василівна, вчителька філії «Дейкалівська гімназія Зіньківського опорного ліцею № 1 Зіньківської міської ради» ділилася досвідом роботи щодо використання штучного інтелекту і сервісу Canva на уроках зарубіжної літератури.

У ході засідання спільнота вчителів зарубіжної літератури розглянула модельні навчальні програми та підручники до них для 7 класу НУШ. Обговорили питання: вибір та наступність модельних програм; аналіз та порівняння підручників і дидактичного забезпечення. Аналіз модельних програм та відповідних до них підручників презентували: Петренко Валентина Михайлівна, вчителька Зіньківського опорного ліцею № 1; Васильченко Ольга Петрівна, вчителька філії «Шенгаріївська гімназія Зіньківського опорного ліцею імені М.К.Зерова» та Подоба Світлана Миколаївна, вчителька Зіньківського опорного ліцею імені М.К.Зерова. Учасники зустрічі отримали необхідну інформацію, яка буде корисною при виборі модельної програми та підручника із зарубіжної літератури.

Захід організовано Центром професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень