A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Всеукраїнська краєзнавча експедиція учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»

Дата: 07.03.2024 13:27
Кількість переглядів: 7

Вітаємо пошукову групу «Дослідники» (керівники Передерій К. О., Дубина О. М.) філії «Проценківська гімназія Зіньківського опорного ліцею імені М. К. Зерова Зіньківської міської ради» за ІІ місце у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» за дослідницько-пошукову роботу «Мисливець за танками. Історія Героя України Сергія Міщенка».

Краєзнавці в ході дослідження ознайомилися з інтернет-джерелами, зустрілися з рідними, однокласниками та вчителями Сергія Міщенка. Виготовили колаж «Наш Герой» для національно-патріотичного заходу «Герої рідного краю». Створили каталог фото та відеоматеріалів з досліджуваної теми на онлайн дошці Padlet, доповнили експозицію в шкільному історико-краєзнавчому музеї.

За проведену дослідницько-краєзнавчу роботу група «Дослідники» отримала Диплом ІІ ступеня Департаменту освіти та науки Полтавської обласної військової адміністрації, керівники команди Передерій Катерина Олексіївна і Дубина Олеся Михайлівна нагороджені грамотами Департаменту освіти та науки Полтавської обласної військової адміністрації.

Дорогі діти і педагоги ви робите дуже корисну справу.

Бажаємо подальших успіхів у краєзнавчих розвідках.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість жити і працювати.

Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень