A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Розпочато роботу пришкільних закладів відпочинку

Дата: 07.06.2019 09:34
Кількість переглядів: 92

     3 червня 2019 року розпочали роботу 23 заклади відпочинку. 14 днів учні перебуватимуть у закладах відпочинку. Упродовж відпочинкової зміни на дітей чекають цікаві розваги, тематичні заходи, екскурсії, походи на природу, заняття в гуртках за інтересами, спортивні змагання, тощо.

     З метою перевірки роботи закладів та належного і якісного в них харчування дітей, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Зіньківського районного управління Головного управління  Держпродспоживслужби у Зіньківському районі  С.М.Силка  разом із працівниками відділу освіти райдержадміністрації, провели об’їзд закладів відпочинку, що розпочали свою роботу.

     Під час роботи перевірено забезпечення  контролю за дотриманням у дитячих закладах відпочинку вимог Законів України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», «Про охорону дитинства», «Про забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення», «Про пожежну безпеку», за створення належних умов для охорони життя і здоров’я дітей, організації якісного харчування, за дотриманням санітарних, протипожежних правил, правил проведення екскурсій, походів, організації купання у водоймах, правил перевезення дітей автомобільним та іншими видами транспорту. 

    З начальниками таборів та працівниками, відповідальними за організацію харчування, була проведена роз’яснювальна робота щодо санітарно-гігієнічних вимог до утримання приміщень та обладнання, дотримання особистої гігієни персоналом, вимог до безпеки постачання, якості умов зберігання продуктів харчування, продовольчої сировини та технології приготування страв.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень