A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Проведено нараду для бібліотекарів

14 березня 2024 року в режимі онлайн проведено нараду для бібліотекарів закладів загальної середньої освіти щодо ведення обліку навчальної літератури в електронній системі «ІСУО». Провела нараду Сичова В.М., консультант Центру професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

16:28 14.03.2024

Всеукраїнська краєзнавча експедиція учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна»

Вітаємо пошукову групу «Дослідники» (керівники Передерій К. О., Дубина О. М.) філії «Проценківська гімназія Зіньківського опорного ліцею імені М. К. Зерова Зіньківської міської ради» за ІІ місце у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина – Україна» за дослідницько-пошукову роботу «Мисливець за танками. Історія Героя України Сергія Міщенка».

13:27 07.03.2024

У Зіньківській громаді триває ІІ етап всеукраїнських змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" за ініціативи Президента України

28 лютого відділом освіти та молоді були проведені змагання з баскетболу. За перемогу боролися учнівські команди трьох опорних закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради.

08:31 01.03.2024

Завершився І етап конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти

Завершився І етап конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім» у Зіньківській громаді, який проходив під загальною темою «Земля, моя Україна! Ти вічно будеш жити!». На розгляд оргкомітету та журі були представлені матеріали із семи закладів загальної середньої освіти, з них два у номінації «Екологічний театр» та п’ять у номінації «Екологічна агітбригада». Конкурс проходив у дистанційному форматі: колективи підготували та подали на огляд відеозаписи своїх виступів. За підсумками, на підставі передбачених положенням про конкурс критеріїв, були визначені переможці, матеріали яких будуть тепер брати участь у ІІ етапі конкурсу. В номінації «Екологічний театр» І місце здобув екологічний театр «Екологічний крок» Ставківського опорного навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад", а в номінації «Екологічна агітбригада» І місце здобула екологічна агітбригада «Екологічний патруль» Зіньківського опорного ліцею №1. Активними учасниками І етапу конкурсу-огляду були екологічний театр «Крапелька» філії «Лютенськобудищанська гімназія Зіньківського опорного ліцею імені М.К. Зерова» (2 місце) та екологічні агітбригади: «Горицвіт» філії «Тарасівська гімназія Зіньківського опорного ліцею імені М.К. Зерова» (2 місце), «Первоцвіт» філії «Бобрівницька гімназія Зіньківського опорного ліцею імені М.К. Зерова» (3 місце), «Імпульс» філії «Дейкалівська гімназія Зіньківського опорного ліцею № 1» (3 місце), «Горицвіт» філії «Шилівська гімназія Зіньківського опорного ліцею № 1» (3 місце).

16:27 29.02.2024

Відбулося засідання професійної спільноти вчителів хімії ЗЗСО Зіньківської громади

28 лютого 2024 року у дистанційному форматі відбулося засідання професійної спільноти вчителів хімії ЗЗСО Зіньківської громади. Були розглянуті такі питання: "Аналіз модельних програм та підручників для 7 класу НУШ" (Ольхова Ю.Ю., Поцяпун В.О.), "Психологічна підтримка всіх учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану" (Тютюнник Ю.О.), "Впровадження інтерактивних методів навчання на уроках біології та хімії" (Лизогуб Н.В.), "Використання цифрової лабораторії Ейнштейн на уроках хімії" (Горбась Л.В.), "Формування ключових компетентностей на уроках біології та хімії з використанням інформаційних технологій" (Манойло С.І.), "Шляхи підвищення якості знань учнівна уроках хімії" (Яреха Г.В.).

15:29 29.02.2024

Відбулося засідання професійної спільноти вчителів біології

27 лютого 2024 року у дистанційному форматі відбулося засідання професійної спільноти вчителів біології ЗЗСО Зіньківської громади на якому були розглянуті такі питання: "Аналіз модельних навчальних програм та підручників для 7 класу НУШ" (Бойко Ю.С., Петренко О.Г., Костирко В.Г.), "Формування ключових компетентностей на уроках біології з використанням сучасних інформаційних технологій (презентація досвіду роботи вчителя, що атестується)" (Манойло С.І.), "Презентація досвіду вчителя, що атестується" (Яреха Г.В.), "Презентація власного досвіду вчителя, що атестується "Формування ключових компетентностей на уроках біології та хімії" (Лизогуб Н.В.), "Презентація власного досвіду вчителя (інтегрований курс "Пізнаємо природу") (Олійник О.Л.).

14:36 28.02.2024

Завідувач сектору «Зіньківське бюро правової допомоги» Сергій Корнійко провів для трудового колективу відділу освіти та молоді інформаційну годину на тему «Правові механізми протидії домашньому насильству"

Від насильства в сім’ї можуть потерпати як дорослі так і діти. Органи управління освітою, навчальні заклади та установи системи освіти відіграють важливу роль в організації профілактичної та методичної роботи в питанні запобігання домашньому насиллю.

15:17 27.02.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень