A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Захоплююча поїздка до Київського національного університету культури і мистецтв

Дата: 14.03.2019 11:33
Кількість переглядів: 106

     Кожен старшокласник замислюється над питанням подальшого здобуття освіти, тому намагається отримати якомога більше інформації щодо вищих навчальних закладів України. Так, у рамках профорієнтаційної роботи,  випускники 11-х класів опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа  І-ІІІ ст. №1», Зіньківської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №2, Опішнянського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст., Дейкалівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. та В.Павлівської спеціалізованої школи І-ІІІст. залюбки скористалися запрошенням  ректорату Київського національного університету культури і мистецтв та здійснили захоплюючу поїздку до столиці 13 березня 2019 року.

 Університет власним коштом організував екскурсію, запропонувавши майбутнім абітурієнтам комфортабельний автобус, смачні сніданок та обід. А головне – було видно, що гостей там чекають. Із першими кроками коридорами закладу усім стало зрозуміло, що Київський національний університет культури і мистецтв є сучасною освітньою корпорацією, з новими інформаційними та мультимедійними навчальними центрами, науковими лабораторіями і європейським сервісом.

     Діти відвідали кафедри вузу, де детально були поінформовані про правила прийому, що надзвичайно  важливо для  майбутніх абітурієнтів, дізналися про отримання подвійного диплому: українського та європейського, що припадає до душі кожному майбутньому перспективному студенту. А особливо захопилися лабораторією факультету готельно-ресторанного бізнесу, студією, де відбувається запис програми «Шеф-кухар країни». 

     Після цікавої та змістовної екскурсії відбулася зустріч з ректором Київського національного університету культури і мистецтв Михайлом Михайловичем Поплавським. «Ви знаходитесь у найкращому університеті України – Київському національному університеті культури і мистецтв. Якщо у вас є здорові творчі амбіції – ви студент нашого університету. Я сповідую філософію переможця і цьому ж навчаю своїх студентів. Ми готуємо молодь не до іспитів, а до життя», –  сказав ректор КНУКіМ Михайло Поплавський.

     Всі надзвичайно вражені гостинністю, щирим прийомом, чудовою аурою, що панувала під час зустрічі. Наприкінці маленької подорожі університетом, фотографуючись,  всі захоплено ділилися враженнями й планами на майбутнє.

   Відділ освіти Зіньківської районної державної адміністрації висловлює подяку Київському національному університету культури і мистецтв за розуміння і підтримку юних обдарувань, оскільки даний захід проводився виключно за рахунок  коштів університету.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень