A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Відбувся семінар для керівників та кухарів пришкільних таборів

Дата: 15.05.2018 13:47
Кількість переглядів: 338

     15 травня 2018 року в залі засідань відділу освіти райдержадміністрації відбувся семінар для керівників та кухарів пришкільних таборів з питання організації відпочинку дітей і підлітків влітку 2018 року.

     Участь у нараді взяли О.М.Рись, провідний фахівець Зіньківського РС Головного управління ДСНС України в Полтавській області; О.Г.Хорольська, районний педіатр; І.В.Рудяк, біолог клініко-діагностичної лабораторії Зіньківської ЦРЛ; С.Г.Мороз, начальник Зіньківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області.

     Розпочав нараду начальник відділу освіти Ю.П.Дахно, який зупинився на основних завданнях щодо організації і проведення літньої оздоровчої кампанії в 2018 році.

     З основною документацією та вимогами щодо її ведення присутніх ознайомив заступник начальника відділу освіти В.Д.Бузовський.

     У ході наради обговорено питання дотримання учнями правил протипожежної безпеки, організацію харчування дітей у пришкільних таборах.

     Табори розпочнуть свою роботу із 01.06.2018 по 20.06.2018, де планується охопити  літнім відпочинком  881 дитину, що становить  32 % від загальної кількості дітей району. Будуть оздоровлені: діти – сироти – 6; 24 дітей, які позбавлені батьківського піклування; 145  дітей з багатодітних сімей; 137 дітей з малозабезпечених сімей; 5 дітей, які постраждали від катастрофи на ЧАЕС; 3 дітей, які  схильні до скоєння правопорушень; 17 дітей з інвалідністю; 56 дітей учасників бойових дій на тимчасово окупованій території та районах проведення АТО; 7 дітей, які постраждали від надзвичайних ситуацій та переселилися з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО;  обдарованих дітей та відмінників навчання 140.

     Відтак, створення належних побутових умов, забезпечення якісного харчування, організація змістовного дозвілля й виховного процесу, забезпечення кваліфікованими кадрами дитячих оздоровчих закладів визначені пріоритетами цьогорічної оздоровчої кампанії.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень