A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Відбулася нарада керівників закладів освіти району

Дата: 27.09.2019 14:28
Кількість переглядів: 78

       27 вересня 2019 року керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Зіньківського  району зібралися на першу в цьому навчальному році нараду, яка відбулася під головуванням заступника начальника відділу освіти  райдержадміністрації В.Д.Бузовського.

       Питання  продовження навчання та працевлаштування випускників 9-х та 11-х класів 2019 року випуску, стану організації підвезення учнів, які проживають у сільській місцевості до місця навчання і додому та дітей закладів дошкільної освіти у своєму виступі озвучив  В.Д.Бузовський  

    Підсумки Всеукраїнського рейду «Урок» на території району підвів методист РМЦ Р.М. Попович.

     У нараді також взяла участь лікар-педіатр Зіньківської АЗПСМ КНП «Зіньківський ЦПМСД» О.Г. Хорольська,  яка наголосила про організацію та проведення навчальних циклів з формування здорового способу життя «Разом до здоров’я» у закладах загальної середньої освіти та підсумувала поглиблений медичний огляд учнів району. Одним із розглянутих питань на нараді було захворюваність на кір в ході подання інформації відділу освіти по верифікації даних щеплень від кору.

     Про підсумки організованого літнього відпочинку та зайнятості дітей шкільного та дошкільного віку,  виконавську дисципліну керівників закладів освіти району за третій квартал 2019 року інформувала головний спеціаліст відділу освіти Т.В. Гринь.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень