A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Про національну онлайн-платформу з цифрової грамотності

Дата: 28.01.2020 14:52
Кількість переглядів: 230

    Департаментом економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської облдержадміністрації надіслано звернення від Міністерства цифрової трансформації України, з проханням реалізації першої в історії України програми розвитку цифрових навичок громадян.

     Відповідно до програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29.09.2019 року № 849, маємо забезпечити виконання цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути».

     Для досягнення вказаної цілі Мінцифри запускає національну онлайн-платформу з цифрової грамотності, яка буде доступна в мережі Інтернет за посиланням; osvita.diia.gov.ua.

     Вже найближчим часом на платформі будуть доступні серіали: базовий серіал із цифрової грамотності, цифрова грамотність для вчителів і освітній серіал для батьків «Онлайн безпека для дітей». Протягом року з’являтимуться нові серіали.

    Відділ освіти Зіньківської райдержадміністрації рекомендує ознайомити педагогічні колективи та батьків учнів з послугами національної онлайн-платформи, з метою набуття ними цифрових навичок.

 

Картинки по запросу національна онлайн-платформа з цифрової грамотності картинки


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень