A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Відбувся семінар-практикум для лідерів шкіл громади

27 січня 2022 року на базі Зіньківського ліцею лідери шкіл Зіньківської громади навчались на семінарі-практикумі розбудовувати внутрішню систему забезпечення якості освіти та здійснювати самооцінювання закладу освіти. Спікери заходу – Леонід Мироненко і Марина Шовкопляс, фахівці Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області.

08:08 31.01.2022

Відбулося засідання професійної спільноти вчителів хімії закладів загальної середньої освіти

26 січня 2022 року в форматі веб-конференції відбулося засідання професійної спільноти вчителів хімії закладів загальної середньої освіти Зіньківської територіальної громади. Під час онлайн-зустрічі були заслухані та обговорені планові питання: "Професійний стандарт «Вчитель закладу загальної середньої освіти» (Хоменко О.М.), "Формувальне оцінювання навчальних досягнень учнів у Новій українській школі" (Бойко Ю.С.) та представлено творчий звіт учителя, що атестується (Ольхова Ю.Ю.).

16:45 26.01.2022

Відбулося онлайн-засідання професійної спільноти шкільних бібліотекарів

18 січня 2022 року відбулося онлайн-засідання професійної спільноти шкільних бібліотекарів «Тенденції розвитку освітньої бібліотеки в інформаційному суспільстві», на якому розглядалися питання: «Шкільна бібліотека на порозі реформування» (Бойко Ю.С.); «Шкільна бібліотека та інноваційні процеси» (Піменова Л.М.). Досвідом роботи ділилася Балацька Л.І. по відзначенню 400-річчя від Дня народження Ж.-Б. Мольєра у шкільній бібліотеці. Модератор – Гайдаш Г.П. підвела підсумки роботи професійної спільноти за 2021 рік. У заході взяли участь 16 бібліотекарів ЗЗСО Зіньківської міської ради.

08:33 19.01.2022

Проведені навчання щодо вимог нового харчового законодавства у сфері безпечності харчових продуктів (НАССР) для відповідальних за харчування та кухарів закладів освіти

5 та 11 січня 2022 року у залі засідань відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради були проведені навчання щодо вимог нового харчового законодавства у сфері безпечності харчових продуктів (НАССР) для відповідальних за харчування та кухарів закладів освіти Зіньківської територіальної громади. Розглядалися питання розробки та впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР, проведення внутрішніх та зовнішніх аудитів.

14:20 12.01.2022

Відбулося онлайн-засідання модераторів ППС Зіньківщини

11 січня відбулося онлайн-засідання модераторів ППС Зіньківщини. Фахові провідники вчителів обговорили та схвалили проєкт Положення про професійні спільноти педагогічних працівників закладів освіти Зіньківської міської ради.

16:22 11.01.2022

Проведений у дистанційному форматі обласний конкурс для школярів «Кристали: структура, властивості»

22 грудня 2021 року Комунальним закладом Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» був проведений у дистанційному форматі обласний конкурс для школярів «Кристали: структура, властивості». Конкурс проводиться з метою популяризації хімічних знань і підтримки талановитих учнів, розвитку інтелектуальних здібностей, науково-дослідницьких навичок і логічного хімічного мислення школярів і проходить у двох номінаціях: «Вирощені кристали» та «Наукові спостереження».

12:29 06.01.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень