A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Напередодні Дня Збройних сил України у спортивному залі Зіньківської СДЮСШОР з гандболу імені В. П. Літвішка відбулися змагання з гандболу серед юнаків 2011-2012 років народження

Напередодні Дня Збройних сил України у спортивному залі Зіньківської СДЮСШОР з гандболу імені В. П. Літвішка відбулися змагання з гандболу серед юнаків 2011-2012 років народження. Бажання продемонструвати свою спортивну підготовку та здібності виявили і команди дівчат.

10:29 07.12.2021

Підсумки обласного конкурсу плакатів "Природа і люди"

Учні Великопавлівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Зіньківської міської ради є активними учасниками природоохоронних конкурсів, проєктів, акцій Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру. За підсумками конкурсу плакатів "Природа і люди" учениця 8 класу Твердохліб Таня (керівник Сластьон В.В.) зайняла ІІІ місце в обласному конкурсі. Нагороджена дипломом третього ступеня Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації та відзначена грошовою премією.

12:16 06.12.2021

Проведено онлайн-семінар на тему: «Використання творчості Григора Тютюнника і музею письменників-земляків в освітньому процесі в контексті реалізації концепції Нової української школи»

2 грудня 2021 року з метою відзначення 90-річчя від дня народження письменника-земляка Григора Тютюнника та популяризації його творчості Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено онлайн-семінар на тему: «Використання творчості Григора Тютюнника і музею письменників-земляків в освітньому процесі в контексті реалізації концепції Нової української школи».

11:05 03.12.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень