A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

16 вересня відбулося засідання професійної спільноти вчителів фізичної культури

16 вересня відбулося засідання професійної спільноти вчителів фізичної культури. Після обговорення методичних рекомендацій з викладання предмета в поточному році та планових питань, відбувся турнір із пляжного волейболу серед працівників освіти на кубок Профспілки. Після нагородження переможців розпочав роботу семінар підготовки тренерів з пішохідного туризму. Спільно з методистом обласного ЦНПВКРУМ Криворучком А.В. учасники познайомилися з таким видом орієнтування, як "Лабіринт". 17 вересня учасники семінару орієнтувалися в лісі та проходили туристичну смугу перешкод.

18:00 17.09.2021

Проведено засідання професійних спільнот учителів початкових класів закладів загальної середньої освіти

Проведено засідання професійних спільнот учителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради. Учасники засідань обмінялися досвідом роботи, ознайомилися з новими вимогами ведення шкільної документації в початковій школі та основними напрямами діяльності початкової ланки освіти у 2021-2022 навчальному році.

15:17 16.09.2021

Відбулася поїздка учнів 11 класів закладів загальної середньої освіти Зіньківської громади спільно з співробітниками ВП N4 Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області до ряду установ м.Полтави

15 вересня 2021 року в рамках Програми взаємодії закладів освіти з правоохоронними органами на 2021-2023 роки, затвердженої Зіньківською міською радою 6 травня 2021 року, відбулася поїздка учнів 11 класів закладів загальної середньої освіти Зіньківської громади спільно з співробітниками ВП N4 Полтавського РУП ГУНП в Полтавській області до ряду установ м.Полтави. Учасники відвідали обласний музей поліції, в ГУНП працювали з піротехнічним підрозділом поліції та ознайомилися з особливостями роботи відділу служби 102. Згодом учні відвідали Управління патрульної поліції в м. Полтаві та поспілкувалися з працівниками центру зв'язків з громадськістю. Найцікавішим виявилося знайомство з службовими собаками Кінологічного центру.

11:57 16.09.2021

Відбулися засідання професійних спільнот вчителів історії, правознавства, громадянської освіти та географії

У Центрі професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти та молоді відбулися засідання професійних спільнот вчителів історії, правознавства, громадянської освіти та географії закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради.

09:07 16.09.2021

Відбулося планове засідання професійної спільноти вчителів трудового навчання та технологій

10 вересня 2021 року відбулося планове засідання професійної спільноти вчителів трудового навчання та технологій закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради у дистанційному форматі на платформі Zoom присвячені початку нового навчального року.

16:19 10.09.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень