A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Завершується навчальний рік по закладах освіти нашої громади

     Кінець навчального року в школах традиційно знаменується святковими останніми дзвониками, а для тих, хто їх завершує, ще й випускними. Пандемія коронавірусу внесла свої корективи у шкільний процес, зокрема й святкування завершення навчання. Кожен заклад самостійно вирішував, у якому форматі і коли завершувати дуже непростий  цей навчальний рік.

09:47 16.06.2021

Відбулися обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту

     З 14 до 28 травня 2021 року Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді (ОЦНТТУМ) було дистанційно проведено обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі та радіокеровані моделі) .

14:29 14.06.2021

Підсумки обласного конкурсу юних фотолюбителів "Моя Україна"

За підсумками обласного конкурсу юних фотолюбителів "Моя Україна" вихованки фотогуртка Комунального закладу "Зіньківська станція юних техніків" Зіньківської міської ради Пирлик Анна-Марія та Пугач Анжела завоювали почесні ІІІ місця і відзначені відповідними дипломами Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації. Вітаємо юних фотохудожниць та їхнього керівника Прудку Світлану Григорівну з високими досягненнями та бажаємо подальших творчих успіхів!

12:54 03.06.2021

Міжнародний день захисту дітей

     Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей  –  прекрасне свято радості та одвічної надії. 

08:12 01.06.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень