A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Відбулося засідання професійної спільноти вчителів хімії закладів освіти

Сьогодні, 2 квітня відбулося засідання професійної спільноти вчителів хімії закладів освіти Зіньківської міської ради в дистанційному режимі, за допомогою платформи Zoom. Були опрацьовані питання сучасних підходів до самоосвіти вчителів, використання QR-кодів при вивченні хімії, виготовлення і використання в освітньому процесі лепбуків, проведення предметних тижнів. Також були заслухані доповіді вчителів, які атестуються. Дякуємо всім учасникам за продуктивну роботу!

16:28 02.04.2021

Вчителі фізичної культури закладів освіти Зіньківської міської ради в дистанційному форматі взяли участь у засіданні професійної спільноти.

1 квітня вчителі фізичної культури закладів освіти Зіньківської міської ради в дистанційному форматі взяли участь у засіданні професійної спільноти. В ході зустрічі були обговорені ряд запланованих питань та заслуханий досвід роботи вчителів, які атестуються.

16:56 01.04.2021

Вчителі трудового навчання та технологій закладів освіти Зіньківської міської ради взяли участь в обговоренні запланованих раніше питань

1 квітня вчителі трудового навчання та технологій закладів освіти Зіньківської міської ради взяли участь в обговоренні запланованих раніше питань стосовно оптимізації освітнього процесу на уроках та в позаурочний час, підвищення свого фахового рівня, впровадження концепції STEAM-освіти, поділу досвідом. Зібрання відбулося в режимі дистанційної Zoom-конференції, всі планові питання озвучені та обговорені, внесені пропозиції до регламенту наступного засідання. Велика подяка учасникам, доповідачам, співорганізаторам!

13:56 01.04.2021

31 березня 2021 року в дистанційному форматі на платформі Zoom зустрілися вчителі фізики та астрономії закладів освіти Зіньківської міської ради.

31 березня 2021 року в дистанційному форматі на платформі Zoom зустрілися вчителі фізики та астрономії закладів освіти Зіньківської міської ради. Хоча ця зустріч, на жаль, і була віртуальною, але питання були висвітлені та опрацьовані продуктивно та ефективно. Це і "Особливості викладання фізики, астрономії та інформатики під час дистанційного і змішаного навчання", і "Використання мультимедійних технологій при викладанні фізики та астрономії", і "Підвищення ефективності пізнавальної діяльності учнів шляхом впровадження елементів сучасних інноваційно-комунікаційних технологій на уроках", і "Формування соціальної і громадянської компетентності на прикладі життя і діяльності видатних вчених України і Полтавщини, їх внеску у розвиток фізичної науки і суспільний розвиток". Також свій досвід представили вчителі, які атестуються цього року. Дякуємо всім учасникам за плідну роботу!

08:26 01.04.2021

Онлайн-конференція вчителів математики

Сьогодні, 31 березня 2021 року, в ході онлайн-конференції, вчителями математики закладів освіти Зіньківської міської ради були висвітлені та обговорені такі питання: підготовки та проведення Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру – 2021», параметру в завданнях з математики, розв’язування рівнянь та нерівностей з параметрами, особливостей ЗНО з математики у 2021 році, структури сертифікаційної роботи з математики, рекомендації щодо якісної підготовки учнів до складання ДПА та ЗНО, педагогічний досвід вчителів, що атестуються. Дякуємо всім учасникам за плідну роботу!

13:56 31.03.2021

Відбулося засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури.

29 березня у дистанційному форматі на платформі Zoom відбулося засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури. Учасники зібрання, переглянувши відеоурок та майстер – клас, ознайомилися з досвідом роботи Московець В.В., вчителя Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, призера першого (зонального) етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література». Директор ЦПРПП Козаченко С.М. презентувала свій методичний посібник «Моє дистанційне навчання: перший досвід, уроки, висновки, плани, перспективи». По закінченні засідання прийняті рекомендації.

13:54 31.03.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень