A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Проведено навчальний тренінг за освітньою програмою інтегрованого курсу «Культура добросусідства» для вчителів початкових класів

29 березня в актовій залі відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради проведено навчальний тренінг за освітньою програмою інтегрованого курсу «Культура добросусідства» для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти. Тренер, учитель початкових класів Зіньківського ліцею ім. М.К.Зерова Л.В.Анощенко, ознайомила присутніх із новим єдиним наскрізним курсом у системі формальної освіти України, який спрямований на формування власної ідентичності та готовності до змін через усвідомлення своїх прав і свобод, осмислення зв?язків між історією і теперішнім життям, плекання активної громадянської позиції на засадах демократії та поваги до прав людини. Тренінг був насичений практичними вправами, активною роботою педагогів, цінним досвідом. Захід відбувся в дружній і позитивній атмосфері.

07:48 31.03.2021

У режимі онлайн відбулося засідання професійної спільноти вчителів біології закладів освіти

Сьогодні в режимі онлайн відбулося засідання професійної спільноти вчителів біології закладів освіти Зіньківської міської ради, на якому було обговорено питання ефективної дистанційної освіти, інклюзії, нові сучасні освітні технології, презентовано досвід учителів, що атестуються. Дякуємо всім учителям за активну участь та змістовні доповіді!

16:51 30.03.2021

Підведені підсумки зональних етапів обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти ,,Земля – наш спільний дім”

Підведені підсумки зональних етапів обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти ,,Земля – наш спільний дім” (наказ Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді № 34 від 19.03.2021).

12:52 23.03.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень