A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Відбулося друге онлайн-заняття Школи цифрової грамоти для вчителів закладів загальної середньої освіти

28 жовтня 2021 року на платформі Microsoft Teams відбулося друге онлайн-заняття Школи цифрової грамоти для вчителів закладів загальної середньої освіти на тему: «Використання сервісів Google в освітньому процесі».

13:49 29.10.2021

Відбувся онлайн-семінар заступників директорів з виховної (навчально-виховної) роботи закладів загальної середньої освіти

   Відбувся онлайн-семінар заступників директорів з виховної (навчально-виховної) роботи закладів загальної середньої освіти Зіньківської міської ради «Формування української громадянської ідентичності, ціннісного ставлення особистості до українського народу засобами краєзнавства з використанням веб-технологій». Захід відкрила консультант ЦПР ПП Благадир Л. І., яка ознайомила з нормативно-правовою базою виховної діяльності у закладах загальної середньої освіти. Акцентувала увагу на основних напрямках реалізації обласної та районної програм з національно-патріотичного виховання на 2021-2025 роки.

14:39 27.10.2021

З 20.10 по 25.10. 2021 року було проведено тренінг з учителями початкових класів

На базі Опорного закладу "Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1" Зіньківської міської ради Полтавської області з 20.10 по 25.10. 2021 року було проведено тренінг з учителями початкових класів «Нова українська школа: відповідаємо на виклики» розроблена відповідно до Закону України «Про освіту», Закону України «Про повну загальну середню освіту», Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа». Проведення тренінгів проводилося в зв'язку з переходом закладів загальної середньої освіти до другого циклу початкової освіти, що передбачає зміни в організації освітнього процесу, зумовлені віковими особливостями розвитку учнів. Під час навчання були розглянуті такі теми:

16:47 26.10.2021

На базі Опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1» проходить очна сесія курсів підвищення кваліфікації вчителів початкових класів

На базі Опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1» проходить очна сесія курсів підвищення кваліфікації вчителів початкових класів, організована Центром професійного розвитку педагогічних працівників відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради.

15:51 21.10.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень