A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради

Новини

Вітаємо з досягненням!

Із метою залучення учнів до поглибленого вивчення фізики, формування науково-дослідницького світогляду, створення умов для самореалізації юних науковців Полтавщини 30 листопада 2022 року на базі Полтавської обласної Малої академії наук у форматі онлайн відбувся обласний конкурс для учнів 7-11 класів «Фізика в житті людини».

09:43 19.12.2022

Відбувся семінар-практикум заступників директорів та наукових керівників Зіньківського відділення Малої академії наук

13 грудня 2022 року відбувся семінар-практикум заступників директорів та наукових керівників Зіньківського відділення Малої академії наук, організований методистом Зіньківського Будинку дитячої та юнацької творчості О.В.Максаковою за підтримки Центру професійного розвитку педагогічних працівників.

12:45 16.12.2022

Робоча зустріч заступників директорів шкіл з виховної роботи

Виховна робота завжди була невід’ємною складовою освітнього процесу, а в умовах військової агресії рф проти України її важливість складно переоцінити. Усе, що нині відбувається – виклики для школи, для вчителів, для учнів. Звісно, постає питання - як працювати сьогодні, які розставити акценти?

09:51 12.12.2022

Яскрава гра та відмінний результат команди юнаків Зіньківщини з футзалу

          01 грудня у місті Лубни відбулись фінальні змагання на першість Полтавської області з футзалу серед юнаків закладів загальної середньої освіти, за програмою V Гімназіади Полтавщини.

10:31 02.12.2022

Проведено майстер – клас для вчителів образотворчого мистецтва закладів загальної середньої освіти

Сьогодні, 28 листопада, у залі відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради проведено майстер – клас для вчителів образотворчого мистецтва закладів загальної середньої освіти «Використання сучасних технологій образотворчого мистецтва для вчителів художньо-естетичного спрямування». Багато цікавого і корисного матеріалу із сучасних інноваційних технологій у мистецтві продемонструвала Валентина Ангелова, керівник гуртків Комунального закладу позашкільної освіти «Зіньківський будинок дитячої та юнацької творчості».

16:59 28.11.2022

Відбулася нарада керівників закладів освіти

      25 листопада 2022 року в залі відділу освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради відбулася нарада керівників закладів освіти. Серед інших було розглянуто питання «ІНСТИТУЦІЙНИЙ АУДИТ ЗЗСО: ПІДСУМКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ».

16:54 25.11.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень